Klik voor meer informatie
Klik voor meer informatie
Klik voor meer informatie
Klik voor meer informatie
Klik voor meer informatie
Klik voor meer informatie
Klik voor meer informatie
Klik voor meer informatie
Klik voor meer informatie
Klik voor meer informatie
Klik voor meer informatie

Weigh-to-go (bagageweger)                                                           betalen met iDealBagageweger | Dit kan veel gemakkelijker!

De bagageweger in het kort

Deze weegschaal is speciaal ontwikkeld om bagage te wegen. Door te weten hoe zwaar uw bagage is kunt u boetes voorkomen. In de Weigh-to-go zit ook een meetlint, want ook de groottes van bagage worden gecontroleerd. Alle actuele informatie over het toegestane gewicht en afmetingen worden gratis bijgeleverd in een folder.

bestel de bagageweger

Productvoordelen

  • U voorkomt boetes
  • U weet hoeveel uw bagage weegt
  • U kunt uw (hand)bagage meten
  • Dit product mag mee in de handbagage
  • Inclusief folder met handige reistips


Productspecificatie

Capaciteit: Weegt t/m 22 kg/50lb
Weegt zelf: 140 gram
Nauwkeurigheid: 250gram/0,5lb

toegestane gewicht heeft overschreden

Stelt u eens voor...

Trots de koffer ingepakt, staat u thuis te klungelen op de weegschaal. Eerst uw eigen gewicht trotseren, waarna de teller op blijft lopen met een koffer in de hand. Wiebelend heen en weer om het juiste gewicht af te kunnen lezen. Eindelijk de maximale capaciteit uit uw koffer gehaald, en op naar uw vakantie bestemming. Op vakantie kunt u het niet laten toch die leuke souvenirs mee te nemen en, ach, die natte handdoeken uit het hotel kunnen er ook nog wel bij.

Terug op dat zwaar beveiligde vliegveld waar het Nederlandse vliegtuig staat te wachten krijgt u in vloeiend Frans te horen dat de koffer het maximaal toegestane gewicht heeft overschreden. Om de boete te voorkomen, propt u zoveel mogelijk in de handbagage terwijl u eigenlijk al weet dat u dit niet gaat redden. Afkeurende blikken van de wachtende achter u komen uw richting in en u ontvangt ze met een rood hoofd. Twijfelend probeert u het nog eens bij de balie, waarna u met veel pijn en moeite toch de boete in ontvangst neemt.

Dit kan veel gemakkelijker!

De Weigh-to-go is een bagageweegschaal die speciaal ontwikkeld is om bagage te wegen. Hang de koffer in de haak en op de display is precies af te lezen hoe zwaar uw koffer weegt. Met deze informatie kunt u met een gerust hart naar de incheckbalie.

bestel de bagagewegerSjoerd van Enkel

”Ik heb een goede tip voor als je gaat wielrennen in Belgie. Als je tijdens het rusten veil...”


Lees het volledige verhaal »

lijstje
Meer informatie over de Weigh-to-go »
Blijf GRATIS op de hoogte van onze ontwikkelingen!
vaccinaties per land
Meer informatie over vaccinaties per land »